Jednokratna pelena za odrasle Unisex

seniors-holding-hands-beach

s-l1000 (1)

Metoda / korak 1:
Prvo, pelene za odrasle su jednostavne za uporabu. Humanizirane pelene za odrasle razlikuju se od pelena za bebe. Pogodnost pelena za odrasle je vrlo važna. Da bi se to postiglo, oblik i struktura pelena za odrasle pažljivo su osmišljeni. Naljepnice za struk možete slobodno više puta zalijepiti u prednji dio lijepljenja pojasa unutar odgovarajućeg dijela struka, što je ugodno i ugodno. Odlaganje i uzimanje vrlo je prikladno tako da potrošači ne bi imali neugodnosti u životu. Bit će vrlo prikladno kad promijenite pelene za svoju obitelj.

High-Quality-8-10pcs-Leakproof-Disposable-Adult-Diaper-Incontinence-Absorbent-Brief-Water-Absorption-Elderly-Postoperative-Pants

Metoda / korak 2:
Drugo, kada su pelene za odrasle izuzetno tanke i lagane, odrasli često trebaju uzeti u obzir privatnost prilikom nošenja pelena, u nadi da će biti lakši i tanji, a ne da ih se primijeti i otkrije. Ovo je naporno raditi na tkanini od pelena. Pelene za odrasle izrađene su od lakih tkanina s velikim slojem usisne jezgre uvezene pulpe, koja brzo može infiltrirati i preusmjeriti vodu. Nakon nošenja ono je lagano i energično kao i obično donje rublje, a nikakvi tragovi se ne mogu vidjeti, što učinkovito štiti privatnost korisnika i smanjuje kompleks inferiornosti.

s-l1000

Metoda / korak 3:
Treće, pelene za odrasle imaju snažnu sposobnost upijanja vode. Kao pelena, sposobnost apsorpcije vode je naravno vrlo važna, posebno za pelene za odrasle. Ako je apsorpcija vode preslaba, to će uzrokovati vlažnost, što je vrlo neugodno nakon dužeg vremena, pa čak i čireve. Da bi se riješio taj problem, u pelenama se koriste apsorbirajuće kuglice za apsorpciju urina. Kuglice koje apsorbiraju vodu mogu apsorbirati i zaključati desetke puta više od vlastite težine vode, te napokon uspjeti postići da kapacitet pelene vodi do maksimuma.


Vrijeme objave: 21.-20. Svibnja